Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ

1.  Η αντρική ομάδα του ΑΦΜΟ-ΑΦΟΑΝ για το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής αντιμετωπίζει εντός έδρας την ομάδα της Μαγκουφάνας στις 15-12-12 και ώρα 18.00 μμ., ενώ την επομένη εκτός έδρας την ομάδα του ΔΑΟ ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑΣ στις 17.00 μμ

2. Η Γυναικεία ομάδα του ΑΦΜΟ-ΑΦΟΑΝ για το πρωτάθλημα της Α' Αττικής αντιμετωπίζει εκτός έδρας στις 15-12-12 και ώρα 18.00 μμ, την ομάδα του ΦΙΛΟΝΙΚΗ και την επομένη εντός έδρας την ομάδα του ΖΩΓΡΑΦΟΥ στις 16.45 μμ.

3. Η αντρική ομάδα του ΑΦΜΟ-Κ.ΒΑΡΝΑΛΗ για το πρωτάθλημα της Γ' Αττικής αντιμετωπίζει εντός έδρας την ομάδα της Χαλκίδος  στις 15-12-12 και ώρα 17.00 μμ. , ενώ την επομένη δοκιμάζεται εκτός έδρας με την ομάδα των Μεγάρων  στις 10,00 π.μ.

Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

Η ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Στη σπουδαία κυριακάτικη αναμέτρηση (Για την 3η αγωνιστική) με την ομάδα του Α.Ο Ν. ΦΑΛΗΡΟΥ οι αθλήτριές μας εμφανίστηκαν απόλυτα έτοιμες από κάθε άποψη και είχαν τις λύσεις σε όλες τις κρίσιμες στιγμές. Μάλιστα, στο πρώτο μέρος του αγώνα τα πράγματα εξελίχτηκαν ιδανικά γι’ αυτές, καθώς προηγήθηκαν με 3-1 χάρη σε νίκες της Η. Μαρκάκη, Ε. Ζαμπέτα και στο διπλό με τις ίδιες αθλήτριες. Την τελική νίκη έδωσε η Ε. Ζαμπέτα στον 6ο αγώνα που επικράτησε εύκολα με 3-0 σετ της Ε. Οικονόμου κάνοντας το τελικό σκορ 4-2 υπέρ της ομάδος μας.

Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Ο ΠΟΝΤΙΟΣ ΚΙ ΟΙ ΠΙΘΗΚΟΙ (ΑΝΕΚΔΟΤΟ)

Ένας φορτηγατζής αντιμετωπίζει μηχανικά προβλήματα στην Αττικό Οδό ενώ μεταφέρει 5 πιθήκους, με προορισμό το Αττικό Πάρκο Ζώων. Πρέπει να παραδοθούν μέχρι τις 9 π.μ και ο οδηγός φοβάται ότι θα απολυθεί αν δε φτάσει στην ώρα του. Αποφασίζει να κάνει ώτο στοπ και ένας νεαρός Πόντιος φορτηγατζής σταματάει μετά από λίγη ώρα.«Που πάνε οι μαϊμούδες;», τον ρωτάει.
«Κάνε μου μια χάρη φίλε και πήγαινέ τις στο Αττικό Πάρκο», λέει ο οδηγός «και σου δίνω 100 € για τον κόπο σου.»
«Μείνε ήσυχος», του λέει ο νεαρός Πόντιος και ανεβάζει τους πιθήκους στο φορτηγό του.
Ο φορτηγατζής πάει το φορτηγό του σε ένα συνεργείο επί της Αττικής Οδού κι αφού περνούν μερικές ώρες, βλέπει τον νεαρό Πόντιο φορτηγατζή να περνάει μπροστά του, με τους πιθήκους να βρίσκονται πάνω στο φορτηγό. Βλέποντας αυτό, τον σταματάει.
«Συνάδελφε με δουλεύεις;» αναφωνεί - από το μέτωπο του βγαίνουν αναθυμιάσεις - «Σου είπα να πας τις μαϊμούδες στο Αττικό Πάρκο Ζώων!»
«Το έκανα», του λέει ο νεαρός Πόντιος. «Αλλά μια και περίσσεψαν 50 € είπα να τις πάω και στο λούνα παρκ.»