Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

15-16 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
Οι κοπέλες το Σάββατο το πρωί στα Μελίσσια όπου αντιμετώπισαν την τοπική ομάδα και επιβλήθηκαν με 4-1 χωρίς καμιά δυσκολία.
Εύη Παρίδη, Αθηνά Λιβιεράτου και Γιάννα Ρούσσου πιάσανε υψηλή απόδοση, έπαιξαν πολύ καλά και πήραν το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Την Κυριακή οι κοπέλες λίγο δυσκολότερα από το Σάββατο αλλά συγκεντρωμένες κερδίσανε με 4-2 την ομάδα του Νέου Φαλήρου.
Η ομάδα των αντρών είχανε πιο δύσκολο έργο απέναντι στην ομάδα της Καλλιθέας εντός έδρας παρόλα αυτά ήταν πολύ καλοί για να χάσουν και κέρδισαν με 4-2.
Ηλίας Γάτος, Σταύρος Ιωάννου και Χρήστος Ροδίτης έπαιξαν εξαιρετικά με τον τελευταίο να κάνει μια σπουδαία νίκη απέναντι στον Γεωργιάδη Αντώνη.
Για την ομάδα των αγοριών ο πρώτος γύρος ολοκληρώθηκε και τους βρίσκει μόνους πρώτους και αήττητους στην βαθμολογία.
23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
Την τρίτη θέση στο αναπτυξιακό πρωτάθλημα που έγινε το Σαββατοκύριακο στην Πάτρα πήρε η Αθηνά Λιβιεράτου όπου αγωνίζεται φέτος με τα χρώματα της ομάδας μας με υποσχετική.
Παίζοντας πολύ καλό ping pong και αγωνιζόμενη σε μια κατηγορία πιο πάνω από την ηλικία της κατάφερε και πήρε αυτό το σπουδαίο αποτέλεσμα.
30 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
Μια νίκη και μια ήττα για την αθλήτρια μας Εύη Παρίδη σήμερα στα προκριματικά του Πανελληνίου που στον πρώτο αγώνα κέρδισε την Πατεράκη 3-2 σε έναν αγώνα για γερά νεύρα.
Μάλιστα στο 2-1 έχανε με 8-2 αλλά πολύ συγκεντρωμένη κατάφερε και έκανε το 2-2 και στο τελευταίο σετ πήρε αυτή την σπουδαία νίκη.
Στον δεύτερο αγώνα ηττήθηκε δίκαια από την Σοφρά και αποκλείστηκε.
Η Εύη κάνει δυναμική επανεμφάνιση μετά από πολυετή απουσία και βρίσκεται αήττητη στο διασυλλογικό πρωτάθλημα .

Δεν υπάρχουν σχόλια: