Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ 1ης και 2ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΙΝΓΚ-ΠΟΝΓΚ

1. Κ.ΒΑΡΝΑΛΗΣ - Ν.Ε ΜΕΓΑΡΙΔΟΣ 0-4 : Η ομάδα μας είχε σαφώς καλύτερη εικόνα απ’ ό,τι δείχνει το σκορ, ήταν ανταγωνιστική στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς, ωστόσο αντιμετώπισε ανώτερη ομάδα, η οποία εμφανίστηκε πολύ δυνατή και με την καλύτερη δυνατή σύνθεσή της.  Στο πρώτο ματς ο παίκτης μας Σ. Ροδίτης έχασε δύο σετ ψυχολογίας και στο τρίτο ηττήθηκε τσάμπα (11-9) περισσότερο από έλλειψη τύχης παρά από την ικανότητα του αντιπάλου, αφού είδαμε τον αντίπαλό του να κάνει πάρα πολλά «σόρι» σε όλο τον αγώνα.
Στο δεύτερο αγώνα ο παίκτης μας Κώστας Μαρκοστάμος είχε τον ενθουσιασμό και την διάθεση αλλά βρήκε απέναντί του ένα πολύ σταθερό και έμπειρο παίκτη (Ν. Χαρτοφύλακας), ο οποίος έπαιξε με σωστή τακτική κι έκανε λίγα λάθη και κέρδισε τον αγώνα με 3-1 σετ.
Στον τρίτο αγώνα ο παίκτης μας Χρήστος Ροδίτης είχε θετική παρουσία και θα μπορούσε να είναι εκείνος νικητής με το σκορ που έχασε όμως του έλειπε το κάτι παραπάνω ώστε να πάρει κρίσιμους πόντους όταν βρισκόταν κοντά στο σκορ με τον αντίπαλό του. Άρχισε δυνατά το ματς και με πειθαρχία στο παιχνίδι του δυσκόλεψε τον αντίπαλό του. Στις κρίσιμες στιγμές του σετ όμως, του στοίχησαν τρεις μπαλιές που έστειλε άουτ, ενώ στο 2ο σετ πήγε πόντο πόντο και έχασε (11-9) αφού δεν του βγήκαν ορισμένα ρίσκα που πήρε. Επανήλθε δυναμικά στο 3ο σετ, συνέχισε να βάζει πολλές μπαλιές και με εξαιρετικό backhand προηγήθηκε 6-4. Ο αντίπαλος όμως πέρασε τα χτυπήματά του και κάλυψε τη διαφορά κερδίζοντας το σετ.
MVP της ομάδος μας ήταν ο Κώστας Μαρκοστάμος.
ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟ ΣΕΤ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΗ ΜΑΣ :
http://www.youtube.com/channel/UCYKzZ8H4MI4O-oaQBVpY4Hw?feature=mhee

1α. Α.Σ.Α.Ε - Κ.ΒΑΡΝΑΛΗΣ 4-1 : Ότι και να γράψουμε ότι έγινε σε αυτό το παιχνίδι εάν δεν ήταν παρών κάποιος δύσκολα να το πιστέψει. Σε ένα πολύ μικρό δωμάτιο πολυκατοικίας στο κέντρο της Αθήνας, με το δάπεδο στρωμένο με πλακάκια (γυαλισμένα) και επικίνδυνο για την σωματική ακεραιότητα των παικτών (ακατάλληλο για διεξαγωγή αγώνα επιτραπέζιας αντισφαίρισης), διεξήχθη αυτός ο αγώνας. Το μόνο που θα σημειώσουμε ήταν ότι τα σετ που έχασαν οι παίκτες της ομάδας μας κρίθηκαν στο 11-9 ή 13-11. Απειρία και τύχη μας στέρησαν την επιτυχία.

 2. ΑΦΜΟ ΑΦΟΑΝ-ΠΑΟ (Γυναικών Α' Αττικής): 0-4 . Αρνητική εμφάνιση στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και ήττα με 4-0 για την ομάδα των γυναικών από τον ΠΑΟ. Το συγκρότημά μας αντιμετώπισε την καλύτερη ομάδα της κατηγορίας και δεν μπόρεσε να προβάλλει αντίσταση. Βέβαια, απέναντι σε ανώτερη και πιο έμπειρη ομάδα δεν έγινε ποτέ λόγος για νίκη, ωστόσο οι αθλήτριές μας θα ήθελαν να γίνουν πιο ανταγωνιστικές και δεν το κατάφεραν. Η ομάδα του ΠΑΟ έκανε σαφές ότι διαθέτει πλειάδα ικανότατων αθλητριών όπως η Μόσχα, η Μιχαλάρου και η Μουμτζή που αγωνίσθηκαν, έδειξαν ικανότητα και αποτελεσματικότητα και είχαν καλά στάνταρ απόδοσης.
2α. Α.Ε ΠΟΝΤΙΩΝ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ - ΑΦΜΟ ΑΦΟΑΝ : 4-1.
 
3. ΑΡΗΣ Ν. - ΑΦΜΟ ΑΦΟΑΝ (Β' εθνική ανδρών): 4-1. Σπουδαία εμφάνιση έκανε η ομάδα μας όπου κυνήγησε δυναμικά τη νίκη και το σκορ την αδικεί. Το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες και εκεί η αντίπαλος ομάδα (η οποία στοχεύει την άνοδο) ήταν πιο τυχερή. Ο αθλητής μας Δημ. Κανιάκας  μετά από ένα συγκλονιστικό αγώνα κέρδισε 3-2 σετ τον αντίπαλό του (Βατσιωαννίδη Αν.) αφού βρέθηκε να χάνει 2-0 σετ. Με την εμπειρία και την υπομονή στο παιχνίδι του έκανε την ανατροπή για να πάρει τρία σετ στη σειρά (9-11, 7-11, 5-11). Ο αθλητής μας Αλεξίου Δημ. έχασε από τον αθλητή του Άρη Νικαίας,  Πετρόπουλο Αρ.(νούμερο 124 στην τελευταία  κατάταξη, αυτή του Αυγούστου) αφού μπήκε δυνατά στο πρώτο σετ, όπου το σκορ πήγαινε πόντο-πόντο, κάμφθηκε  τελικά στην παράταση 16-14. Απέδωσε καλά απέναντι στην άμυνα και την επίθεση του αντιπάλου του όμως έχασε και τα δύο άλλα σετ με 11-9 και 11-6  θα μπορούσε βέβαια να είναι εκείνος νικητής με αυτό το σκορ αν ήταν λίγο τυχερός σε κρίσιμα σημεία του αγώνα. Ο τρίτος αθλητής μας Νίκος Μεσσάδος έπαιξε με έναν πολύπειρο αθλητή με διακρίσεις στο παλμαρέ του, τον Η. Μιχαηλίδη (νούμερο 27 στην τελευταία κατάταξη, αυτή του Αυγούστου) στάθηκε αξιόμαχος  και εν τέλει παρά την ήττα του άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις. Στο 5ο παιχνίδι ο Η. Μιχαηλίδης πήρε τον έλεγχο από την αρχή και απέφυγε τα λάθη στις πιο σημαντικές στιγμές για να πάρει τρία σετ στη σειρά από τον αθλητή μας Δ. Κανιάκα.
3α. ΑΦΜΟ ΑΦΟΑΝ- ΦΕΣ ΚΑΝΤΖΑ :3-4, Ένα συναρπαστικό παιχνίδι διεξήχθη στην αίθουσα του 20ου-25ου Δημ. Σχολείου Νίκαιας που κράτησε για 3 ώρες αμείωτο το ενδιαφέρον σε όσους το παρακολούθησαν. Η ομάδα μας προηγήθηκε με 2-0 σετ μετά από νίκες των αθλητών μας Δ. Κανιάκα (επικράτησε του Π. Γαβριήλ με 3-1)  και Ν. Μεσσάδου ο οποίος επικράτησε του Ι.Ζαίρη (νούμερο 93  στην τελευταία κατάταξη, αυτή του Σεπτεμβρίου) με 3-2 αφού βρέθηκε να χάνει με 2-1.  Στο σημείο αυτό ο αθλητής μας υπερέβαλε εαυτό και με παλικαρίσια ανατροπή πήρε τα δύο επόμενα σετ (11-7, 14-12). Όλα άλλαξαν στους επόμενους τρεις αγώνες όπου κερδίζοντάς τους η Κάντζα βρέθηκε μπροστά στο σκορ με 3-2. Στον 6ο και πολύ καθοριστικό αγώνα ο αθλητής μας Δημήτρης Αλεξίου μπήκε αποφασισμένος να κάνει το καθήκον του για την  ομάδα μας. Απέκτησε από την αρχή τον έλεγχο του αγώνα, επιβάλλοντας τον ρυθμό του, πετυχαίνοντας έτσι να κερδίσει καθαρά και άνετα τον αθλητή της Κάντζας (Γαβριήλ Πέτρο) με 3-1 σετ. Στο τελευταίο και καθοριστικό αγώνα μεταξύ του αθλητή μας Ν. Μεσσάδου και του αθλητή της Κάντζας Γ. Σταμέλου όλες οι ενδείξεις οδηγούσαν ότι θα έχουμε μία ακόμα πολύ αμφίρροπη κόντρα. Μετά από ένα εξαιρετικό αγώνα, που σε κρατούσε σε αγωνία και σε ενθουσίαζε σε κάθε πόντο (αυτό που λέμε ''μην τελειώσει ποτέ''), η εύνοια της τύχης των ''σορι'' δεν ήταν με το μέρος του αθλητή μας ο οποίος ηττήθηκε με 3-2 σετ.
ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ 5ο ΝΙΚΗΦΟΡΟ ΣΕΤ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΗ ΜΑΣ  Ν.ΜΕΣΣΑΔΟΥ επί του αθλητή της Κάντζας Ι.Ζαίρη :
 
ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ 4ο ΝΙΚΗΦΟΡΟ ΣΕΤ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΗ ΜΑΣ  Δ.ΚΑΝΙΑΚΑ επί του αθλητή της Κάντζας Π. Γαβριήλ :
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: