Σάββατο, 25 Οκτωβρίου 2014

΄΄ΑΛΦΑ΄΄ ΜΕ ΝΙΚΕΣ

12 ΚΑΙ 11 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014.
Με νίκες το Σάββατο για τους άνδρες οι οποίοι κέρδισαν την ομάδα της Πεύκης με 4-0 εκτός έδρας και την γυναικεία ομάδα να κερδίσει με 4-1 την ομάδα της Φυλής εντός έδρας αλλά και με μία ήττα την Κυριακή από την ομάδα του Βύρωνα οπού τα κορίτσια μας δεν τα κατάφεραν και ηττήθηκαν με 4-1 ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο για την δεύτερη αγωνιστική των τοπικών πρωταθλημάτων.


27-28/9/2014
Εντυπωσιακό ήταν το ξεκίνημα των ομάδων μας για το πρωτάθλημα της ΕΦΟΕΠΑ οι οποίες το Σαββατοκύριακο  έκαναν το 3 στα 3.
Πιο συγκεκριμένα η ανδρική ομάδα το Σάββατο αγωνίστηκε στον Καρέα όπου νίκησε την ομάδα του Βύρωνα με 4-2.
δυο νίκες έκανε ο Ηλίας Γάτος και από μια ο Χρήστος Ροδίτης και ο Σταύρος Ιωάννου.
Μια ήττα είχε ο Χρήστος Ροδίτης και χάσαμε το διπλό.
Αξίζει να σημειωθεί οτι τα "πιτσιρίκια" του Καρέα πάλεψαν όλα τα παιχνίδια και με την μαχητικότητα τους δείχνουν την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στην τοπική ομάδα.
Στα πολύ θετικά η πολύ καλή απόδοση του Σταύρου Ιωάννου ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα της ΕΦΟΕΠΑ και έπιασε πολύ καλή απόδοση.

Το μεσημέρι η παρέα των κοριτσιών είχαν εύκολο έργο απέναντι στην ομάδα του Διόνυσου όπου εντός έδρας κέρδισαν με 4-1.
Αθήνα ΛιβιεράτουΕυη Παρίδη και Γιάννα Ρούσσου δεν άφησαν περιθώρια στην αντίπαλη ομάδα και επιβλήθηκαν εύκολα.Τέλος οι κοπέλες σήμερα "ταξίδεψαν" στην Ελευσίνα όπου εκτός έδρας κέρδισαν εύκολα 4-1 την τοπική ομάδα.Το κλίμα στον ΑΛΦΑ είναι εξαιρετικό και η ψυχολογία της ομάδας είναι στο "full".Δημοσίευση σχολίου