Πέμπτη, 29 Μαΐου 2014

ΑΛΦΑ ( table tennis club )

     Μετά από ώριμη σκέψη και με αίσθημα ευθύνης για το εγχείρημά μας, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την δημιουργία μια νέας ομάδας  (ΑΛΦΑ  table tennis club ) στο χώρο της επιτραπέζιας αντισφαίρισης βάζοντας πάνω από όλα την αγάπη, την όρεξη και το όραμα για κάτι καλό στον αθλητισμό.
     Δεδομένης της αγάπης μας για το άθλημα, θέλουμε πρωταρχικά να βάλουμε γερές βάσεις στο εγχείρημά μας, γι’ αυτό  και ξεκινάμε με τμήματα υποδομής που θα αφορούν σε παιδιά από 6 έως 12 ετών. Καλούμε όσους γονείς ενδιαφέρονται να ασχοληθεί το παιδί τους με το άθλημα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης (πινγκ-πονγκ), να επικοινωνήσουν μαζί μας και να δηλώσουν (έγκαιρα) συμμετοχή, προκειμένου να χωρίσουμε τα τμήματα και τις ώρες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. 
     Για εγγραφές και πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα ακόλουθα τηλέφωνα: 6977407408 Θανάσης Δελαρόκας (ΠΡΟΕΔΡΟΣ)  και 6938963439 Στέφανος Ροδίτης.
                                               email :    alfatabletennis@gmail.com
     Οι ώρες και οι μέρες προπονήσεων θα ανακοινωθούν όταν ολοκληρωθούν οι εγγραφές. Υπεύθυνος προπονητής ο πρωταθλητής Ελλάδος Ντανιέλ Τσιόκας.
ΕΔΡΑ της ομάδας θα είναι το (πρώτο) 1ο ΕΙΔΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ  ΚΑΜΙΝΙΩΝ ( ΛΕΒΑΔΕΙΑΣ 95 )

http://1dim-eid-peiraia.att.sch.gr/syndeseis.htm   
     Αξίζει να σημειώσουμε ότι το όλο εγχείρημα από τους ανθρώπους που απαρτίζουν τη νέα ομάδα βασίζεται στον εθελοντισμό και την αγάπη τους για το πινγκ-πονγκ. Για το λόγο αυτό στα τμήματα μας θα υπάρχει μια (μικρή) μηνιαία οικονομική ενίσχυση προκειμένου να καλυφθούν έξοδα για τα ίδια τα παιδιά ( εμφανίσεις, μπάλες, προπονητής, ρακέτες  κλπ).
ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ     ΑΛΦΑ ( table tennis club )
Δημοσίευση σχολίου