Σάββατο 7 Ιουλίου 2012

ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΝ ΑΦΜΟ-ΑΦΟΑΝ

Ο ΟΜΙΛΟΣ ΑΦΜΟ-ΑΦΟΑΝ είναι καθαρά ερασιτεχνικό αθλητικό σωματείο και δεν λαμβάνει καμία απολύτως κρατική επιχορήγηση. Οι αθλητές μας υποστηρίζονται μόνο από τις μικρές ή μεγάλες δωρεές των φίλων που συμπαραστέκονται στις προσπάθειές μας και από τις εκδηλώσεις που διοργανώνουμε σε συνεργασία με τους εθελοντές μας.
Η συμμετοχή σας θα δώσει στον Όμιλο τη δυνατότητα να εμπλουτίσει και να αναπτύξει το πρόγραμμα δραστηριοτήτων του, ενώ παράλληλα θα συνδράμει στη συντήρηση των υποδομών του και στην αναβάθμιση των εσωτερικών λειτουργιών και των υπηρεσιών που προσφέρει στο άθλημα και στην τοπική κοινωνία.

Κάθε φίλος μπορεί να συμβάλει στο έργο του Ομίλου  με τη δωρεά αντικειμένων, χρημάτων, εθελοντικών υπηρεσιών, κινητών αξιών και ακινήτων.

Δωρεά αντικειμένων
Ο Όμιλος  αποδέχεται με χαρά τη δωρεά οποιοδήποτε αντικειμένου αφορά την επιτραπέζια αντισφαίριση (τραπέζια, λάστιχα για ρακέτες, ρομπότ προπόνησης, μπαλάκια πινγκ-πονγκ, κλπ).

Χρηματική δωρεά

Ο Όμιλος είναι καθαρά ερασιτεχνικό αθλητικό σωματείο που τα έσοδά του προέρχονται από τις εκδηλώσεις που διοργανώνει και από τις χρηματικές δωρεές των φίλων του. Το όποιο ποσό συμβάλλει αποφασιστικά στην κάλυψη των λειτουργικών εξόδων, στη βελτίωση των υπηρεσιών και την προσφορά νέων, καθώς και στην πραγμάτωση των σκοπών του Ομίλου.

 Η Κατάθεση των χρημάτων μπορεί να γίνει στον τραπεζικό λογαριασμό της eurobank με αριθμό IBAN GR 8002600290000210200274239.

Παρακαλούμε μετά την κατάθεσή σας στην Τράπεζα να επικοινωνείτε με τον Όμιλο (6938963439) για να μας δώσετε τα πλήρη στοιχεία σας για την έκδοση βεβαίωσης δωρεάς.

 Υπενθυμίζουμε ότι οι δωρεές σας προς τον Όμιλο εκπίπτουν από την φορολογία εισοδήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: